به طور معمول آشپزخانه به عنوان مهم ترین قسمت در منازل در نظر گرفته شده و زمانی که نوبت به طراحی دکوراسیون و یا بازسازی آشپزخانه می شود، یکی از مهم ترین نکاتی که مد نظر است، این است که چه نوع کابینتی را متناسب با نوع آشپزخانه انتخاب کرده و اجرا نمایید.
همان طور که ممکن است بدانید، کابینت ها بر اساس نوع سبک، متریال، رنگ و طرح و غیره دارای انواع متفاوتی هستند و بر اساس نوع سفارش مشتری و دکوراسیون داخلی آشپزخانه، طراحی و اجرا می شوند. به طور کلی می توان گفت که کابینت ها بخش مهمی از آشپزخانه ها را تشکیل می دهند و از این رو چگونگی انتخاب آن ها از لحاظ سبک و متریال بسیار حائز اهمیت است.
در ساخت کابینت ها از متریال هایی چون چوب، ام دی اف، فلز، شیشه و غیره استفاده شده و هر کدام دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به خود هستند.
ساخت کابینت آشپزخانه در گوهردشت
مجموعه متین هایگلاس در گوهردشت، یکی از شرکت های بسیار معتبر و شناخته شده در زمینه طراحی کابینت در کرج و این منطقه بوده و وجود کیفیت بالا در محصولات و خدمات این مجموعه، سبب توجه بسیاری از مشتریان و کسب اعتماد آن ها شده است. مجموعه متین هایگلاس در گوهردشت تمامی خدمات نصب، تعمیر و ترمیم کابینت های آشپزخانه را توسط تیم بسیار حرفه ای و مجرب خود به مشتریان ارائه داده و در عرضه محصولات خود نیز، از معتبر ترین و باکیفیت ترین برند های داخلی و خارجی استفاده می نماید. شما نیز می توانید جهت تغییر دکوراسیون آشپزخانه و یا بازسازی کابینت های آشپزخانه خود در گوهردشت، با شرکت متین هایگلاس در ارتباط بوده و از خدمات این مجموعه بهره مند شوید.
طراحی کابینت در گوهردشت
کابینت های آشپزخانه در سبک های بسیار گوناگونی طراحی و اجرا می شوند و متناسب با نوع دکوراسیون داخلی آشپزخانه و سفارش مشتریان انتخاب می شوند. از جمله سبک های قابل اجرا در طراحی کابینت های آشپزخانه در گوهردشت نیز می توان به سبک کلاسیک، سبک مدرن و سبک نئوکلاسیک اشاره نمود.
طراحی کابینت در سبک کلاسیک
در کابینت های سبک کلاسیک به طور معمول از انواع چوب های طبیعی و یا روکش چوب و روکش ممبران استفاده شده و بر خلاف سبک مدرن، دارای طراحی ها و تزیینات بسیار متنوعی بر روی بدنه خود می باشند. هزینه خرید و اجرای کابینت های کلاسیک به دلیل استفاده از چوب های طبیعی و همچنین نقش و نگار های موجود در این کابینت ها، بسیار بالاتر از سبک مدرن تمام شده و از جمله مشخصات این سبک می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- استفاده از رنگ های قهوه ای، کرمی، سفید و غیره و در این سبک
- استفاده از تاج در قسمت بالایی کابینت ها
- کنده کاری و تزیینات و همچنین الهام از طراحی های یونان و رم باستان
- استفاده از انواع ویترین در این سبک از کابینت
- استفاده از صفحات کابینت روکش چوب، روکش ممبران و یا چوب های طبیعی با کیفیت
طراحی کابینت در سبک مدرن
یکی دیگر از سبک های موجود در طراحی و ساخت کابینت های آشپزخانه، سبک مدرن می باشد که امروزه نیز جزء سبک های بسیار پر طرفدار می باشد. در این سبک بر خلاف سبک کلاسیک، کابینت ها دارای ظاهری بسیار ساده هستند و در ساخت آن ها نیز از صفحات کابینتی چون هایگلاس، روکش لمینت و غیره استفاده می شود.
از جمله ویژگی های سبک مدرن در کابینت ها نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- طراحی و اجرای آسان
- ظاهری مدرن، ساده و یکپارچه
- استفاده از دستگیره های ساده و یا طراحی کابینت های مدرن بدون دستگیره
- هزینه مناسب اجرای کابینت های مدرن نسبت به کابینت های کلاسیک
- ساخت کابینت های مدرن در ابعاد بلند تر نسبت به کابینت های کلاسیک
- استفاده از رنگ های مدرن با توجه به طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه
طراحی کابینت در سبک نئوکلاسیک
علاوه بر سبک های کلاسیک و مدرن در طراحی و اجرای کابینت های آشپزخانه، سبک دیگری نیز به نام نئوکلاسیک وجود دارد که این سبک دربردارنده ویژگی های سبک مدرن و کلاسیک در طراحی کابینت های خود می باشد.
اینجا بخوانید: کابینت نئوکلاسیک مزایا و معایب آن
از جمله ویژگی های سبک کلاسیک نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- طراحی و اجرای آسان در کوتاه ترین زمان
- ایجاد فضای داخلی مناسب جهت چیدمان ظرف و ظروف و وسایل آشپزخانه
- هزینه مناسب و مقرون به صرفه در طراحی و نصب
- سبک جدید در مقایسه با سبک های قدیمی و کلاسیک
- کارایی بسیار بالای کابینت های نئوکلاسیک
ساخت انواع کابینت در گوهردشت
به طور کلی کابینت ها از قطعاتی همچون سقف، درب، بدنه، پشتی و کف تشکیل شده اند و بر اساس کاربرد دارای انواع متفاوتی می باشند. از انواع کابینت ها بر اساس کاربرد نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
کابینت های دیواری
کابینت های دیواری یا یونیت های هوایی بر روی دیوار نصب شده و ارتفاع استاندارد در نظر گرفته شده برای این کابینت ها ۷۰ سانتی متر و دارای عمق ۳۰ سانتی متر هستند.
کابینت های زمینی
این نوع از کابینت ها نیز بر خلاف کابینت های دیواری و همان طور که از نامشان پیداست، توسط اتصالات به زمین نصب شده و دارای انواع کشو دار و دردار هستند. ارتفاع استاندارد در نظر گرفته شده برای این کابینت ها نیز ۹۰ سانتی متر و عمق ۶۰ سانتی متر می باشد.
کابینت های ایستاده و نیمه ایستاده
کابینت های ایستاده در واقع نوعی از کابینت ها هستند که بر روی زمین نصب شده و ارتفاع آن ها تا کابینت های دیواری ادامه خواهد داشت. کابینت های نیمه ایستاده نیز همانند کابینت های زمینی هستند اما ارتفاع آن ها کم تر از کابینت های ایستاده می باشد.
کانتر
کانتر نیز یکی دیگر از قسمت های کابینت آشپزخانه است و در واقع صفحه ای مقاوم و باکیفیت است که جهت انجام کار های آشپزخانه و یا صرف مواد غذایی استفاده می شود.
کابینت ویترین دار
کابینت های ویترین دار دارای درب های شیشه ای هستند و تمامی ظروف داخلی آن نیز قابل رؤیت می باشد.
هزینه طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه
عوامل و فاکتور های بسیار زیادی در تعیین قیمت هزینه نهایی طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه تأثیرگذار هستند که از جمله این عوامل می توان به جنس متریال، کیفیت صفحات کابینت، متراژ مورد نیاز، رنگ و طرح، شرکت تولید کننده، مهارت تیم اجرایی و غیره اشاره نمود.
در پایان
شما می توانید جهت اطلاع دقیق از هزینه خرید و اجرای کابینت آشپزخانه، با مجموعه متین هایگلاس در گوهر دشت تماس حاصل نموده و تمامی اطلاعات را از کارشناسان این مجموعه دریافت نمایید.
بدون دیدگاه