کابینت حجمی چیست؟ مزایا معایب و ویژگی‌ های آن

کابینت حجمی

کابینت‌ ها اصلی‌ ترین قسمت‌ آشپزخانه‌ ها را تشکیل داده و در واقع به عنوان عضو مهمی از آشپزخانه‌ ها شناخته می‌ شوند. حضور کابینت ها به‌ ویژه در آشپزخانه‌ هایی با متراژ کوچک بسیار حائز اهمیت است و با توجه به نوع دکوراسیون داخلی آشپزخانه ها طراحی و ساخته می‌ شوند. در ساخت کابینت‌ ها از متریال‌ های گوناگونی چون ام دی اف و چوب استفاده‌ شده و در طرح‌ ها و رنگ‌ های متفاوتی عرضه می‌ شوند. همچنین کابینت‌ ها براساس متریال، سبک و نوع کاربرد به انواع گوناگونی چون کابینت‌ های هایگلاس، کابینت‌ های چوبی، کابینت‌ های ممبران، کابینت‌ های ام دی اف با روکش هایی گوناگون، کابینت‌ های سبک کلاسیک و مدرن و همچنین کابینت‌ حجمی تقسیم می‌ شوند.

در این مقاله نیز ما قصد داریم تا با این کابینت‌ های مدرن آشنا شده و ویژگی‌ ها، مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار دهیم. پس در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

کابینت حجمی چیست؟

کابینت‌ های حجمی در واقع سبک جدیدی از کابینت‌ ها هستند که مهم‌ ترین کاربرد آن‌ ها، استفاده در آشپزخانه‌ هایی با متراژ بسیار کوچک است. همانطور که از نام این کابینت‌ ها مشخص است، آن‌ ها به‌ صورت حجمی طراحی و ساخته‌ شده و دارای فضای داخلی بیشتری نسبت‌ به سایر کابینت‌ ها هستند. علت نام‌ گذاری این کابینت ها به این دلیل است که عمق داخلی آن‌ ها بیشتر از کابینت‌ های دیگر بوده و همچنین طراحی نمای آن‌ ها به‌ صورت حجمی و سه‌ بعدی انجام می‌ شود. اما به دلیل کاربرد فراوان آن‌ ها در آشپزخانه‌ های کوچک، بیشتر به‌ علت عمق داخلی این کابینت ها و همچنین استفاده بیشتر از فضای داخلی آشپزخانه ها به نام کابینت‌ های حجمی شناخته می‌ شوند.

انواع کابینت های حجمی

کابینت‌ های حجمی بر اساس مواد اولیه به‌ کار رفته در آن‌ ها به کابینت‌ های حجمی هایگلاس و ام دی اف تقسیم‌ بندی شده و همچنین بر اساس سبک به کابینت های حجمی مدرن، کلاسیک و نئو کلاسیک شناخته می‌ شوند.

  • کابینت حجمی هایگلاس

در این نوع از کابینت‌ ها از ورق‌ هایگلاس برای ساخت آن‌ ها استفاده‌ شده و به‌ همین دلیل نیز به نام کابینت‌ های حجمی هایگلاس معروف هستند. کابینت های حجمی هایگلاس دارای نمایی بسیار شفاف و براق به دلیل وجود پلاستیک پلکسی‌ گلاس بر روی روکش خود هستند و از لحاظ دوام و مقاومت دارای کیفیت مناسبی می باشند.

این کابینت ها به دلیل درخشندگی زیاد خود به کابینت های شیشه‌ ای نیز معروف بوده اما دارای انواع مات مطابق با هر نوع دکوراسیون داخلی نیز هستند.  کابینت‌ های حجمی هایگلاس دارای قیمت مناسبی نسبت‌ به دیگر کابینت ها بوده و از تنوع بی‌ شماری در طرح و رنگ برخوردار می‌ باشند.

  • کابینت حجمی ام دی اف

در این نوع از کابینت ها تمامی ورق‌ های به‌ کار رفته در داخل و رویه آن‌ ها از جنس ام دی اف می‌ باشد. ورق‌ ام دی اف به ورق‌ هایی گفته می‌ شود که از خرده چوب با چگالی متوسط ساخته‌ شده و بر روی آن‌ ها روکش‌ های متنوعی تعبیه می‌ شود. همچنین کابینت‌ های حجمی ام دی اف نیز دارای طرح‌ ها و رنگ‌ های بسیار متفاوتی متناسب با انواع سبک موجود در آشپزخانه هستند و قابلیت ابزار خوری آن‌ ها بسیار بیش بیشتر از سایر کابینت ها می‌ باشد. کابینت های حجمی ام دی اف در برابر آسیب‌ های بیرونی همچون ضربات، حرارت و نفوذ رطوبت بسیار مقاوم بوده و از لحاظ قیمتی نیز مقرون‌ به‌ صرفه هستند.

  • کابینت حجمی مدرن

همانطور که از نام این کابینت ها مشخص است، در مدل‌ ها، طرح‌ ها و رنگ‌ های مدرن ساخته‌ شده و متناسب با سبک‌ های جدید و امروزی آشپزخانه ها هستند. این کابینت ها فضای بسیار مناسبی را جهت قرار دادن ظرف و ظروف و تجهیزات آشپزخانه ‌ای در فضا های کوچک به وجود آورده و از متریال‌ های گوناگونی چون ام دی اف و چوب ساخته می‌ شوند. کابینت‌ های حجمی مدرن چوبی نسبت‌ به سایر کابینت ها به دلیل استفاده از چوب طبیعی دارای قیمت بیشتری بوده و از تنوع بی‌ شماری در طرح و رنگ نیز بهره ‌مند هستند.

  • کابینت حجمی کلاسیک

این سبک از کابینت ها نیز کاملا مشابه با کابینت های مدرن است و تفاوت آن ها در شکل ظاهری (منبت کاری در سبک کلاسیک) و قیمت می باشد.

اهمیت استفاده از کابینت حجمی

مهم‌ ترین اهمیت استفاده از این نوع کابینت‌ ها در آشپزخانه‌ های کوچک بسیار مشهود می‌ باشد. زیرا آشپزخانه‌ ها تنها از کابینت ها تشکیل نشده و شامل اجزای دیگری چون یخچال فریزر، ماشین‌ های لباسشویی و ظرفشویی و غیره نیز می‌ باشند. بنابراین بسیار حائز اهمیت است که کابینت هایی که در این آشپزخانه‌ ها استفاده می‌ شود علاوه‌ بر جمع‌ و جور بودن، دارای فضای مناسبی برای قرار دادن لوازم آشپزخانه نیز بوده و از نمای بسیار زیبایی نیز بهره‌ مند باشند. استفاده از کابینت‌ های حجمی در این آشپزخانه‌ ها، گزینه‌ بسیار مناسبی است و به دلیل استفاده از متریال‌ های گوناگون در ساخت آن‌ ها دارای قیمت‌ های متفاوت و مناسبی نیز می‌ باشند.

ویژگی‌ های کابینت حجمی

یکی از مهم‌ ترین ویژگی‌ های این کابینت ها، فضای بسیار زیاد موجود در داخل این کابینت‌ ها برخلاف سایر کابینت ها است. همچنین این کابینت ها دارای طراحی ها و نمای سه‌ بعدی و حجمی نیز بوده که می‌ تواند سبب ایجاد نمایی منحصر به‌ فرد در داخل آشپزخانه‌ ها شوند. کابینت‌ های حجمی در برابر صدماتی چون نفوذ نم و رطوبت، حرارت، آتش‌ سوزی، ضربات و همچنین خش پذیری مقاوم بوده دارای تنوع بسیار زیادی در طرح و رنگ هستند.

مزایا و معایب استفاده از کابینت های حجمی

از جمله مزایای استفاده از این کابینت‌ می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • تمیز کردن و نظافت این نوع از کابینت‌ ها بسیار آسان بوده و شما می‌ توانید با استفاده از یک دستمال نم‌ دار تمامی لکه‌ ها، آلودگی‌ ها و چربی ‌ها را از روی آن‌ ها پاک نمایید.
  • مهم‌ ترین مزیت استفاده از این کابینت‌ ها، قرار دادن حجم بسیار زیادی از لوازم آشپزخانه در داخل آن‌ ها به‌ ویژه در آشپزخانه‌ هایی با فضای کوچک می‌ باشد.
  • کابینت ‌های حجمی از متریال‌ های گوناگونی ساخته‌ شده و در سبک‌ های متفاوتی عرضه می‌ شوند. به‌ همین دلیل این کابینت‌ ها تطبیق‌ پذیری بسیار زیادی با نوع دکوراسیون داخلی آشپزخانه ها داشته و می‌ توانید به دلیل تنوع در طرح و رنگ آن، هر کدام از آن‌ ها را انتخاب کرده و نصب نمایید.
  • این نوع از کابینت‌ دارای مقاومت بالایی در برابر صدمات و آسیب‌ های موجود در آشپزخانه بوده و دارای دوام و طول عمر بالایی هستند.

از جمله معایب استفاده از کابینت های حجمی نیز می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نصب کابینت‌ های حجمی نسبت‌ به سایر کابینت‌ ها از جزئیات و ریزه‌ کاری‌ های بسیار زیادی برخوردار بوده و به‌ همین دلیل زمان بیشتری را برای اجرا و نصب به خود اختصاص می‌ دهد.
  • همچنین به دلیل افزایش زمان در نصب این کابینت ها و استفاده از تجهیزات گوناگون، کابینت‌ های حجمی دارای قیمت بیشتری نسبت‌ به کابینت‌ های دیگر می‌ باشند.

قیمت کابینت حجمی

عوامل و فاکتور های بسیار زیادی در تعیین قیمت نهایی کابینت‌ های حجمی تأثیر گذار هستند که از جمله این فاکتور ها می‌ توان به نوع کابینت حجمی، متریال به‌ کار رفته در آن، کیفیت طراحی و ساخت این کابینت‌ ها، نوع طرح و رنگ انتخابی، خریداری از شرکت‌ های معتبر و غیره اشاره نمود.


اینجا بخوانید: بورس کابینت و یراق آلات آن

شما می‌ توانید جهت کسب اطلاعات در رابطه با قیمت دقیق این کابینت‌ های مدرن، با شرکت متین هایگلاس تماس گرفته و اطلاعات لازم را از کارشناسان ما دریافت نمایید.

در پایان

شرکت متین هایگلاس دارای سال‌ ها سابقه و تجربه در زمینه طراحی و ساخت کابینت در کرج ، ارائه انواع کفپوش، صفحات کابینت، انواع چوب‌ های خارجی و ایرانی، دیوار پوش، یراق آلات و ابزار های گوناگون و غیره می‌ باشد. همچنین این مجموعه علاوه‌ بر ارائه محصولات خود با قیمت مناسب در کیفیت بسیار بالا و استفاده از برند هایی چون آرین سینا، اکو بست، دکو پنل، کلاسیک و غیره، خدمات نصب و اجرای کابینت ها را نیز به مشتریان ارائه می‌ دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button